Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Rólunk

Rólunk - XXLPowering: Innováció és Minőség 2013 Óta

Az XXLPowering termékcsalád története 2013-ra nyúlik vissza, amikor a GROW UP (UK) LTD elindította ezt a forradalmi sorozatot. Cégünk, 2023-ban, büszkén vette át a stafétát, megvásárolva a márka jogait és folytatva a XXLPowering hagyományait. Azóta is elkötelezetten dolgozunk azon, hogy tovább bővítsük és fejlesszük a termékpalettát.

Az első ismert termék, az XXLPowering For Men, egyedülálló megközelítésével azonnal kitűnt a potencianövelők piacán. Az évek során számos új termékkel bővült a termékcsalád, mint például a Blue Diamond, Golden Bridge, Rider, Dr.Hard, Illusion, XXL Powering Emperor, és még sok más. Minden egyes termékünk a minőségre és az innovációra épül, hogy a legjobbat nyújthassuk ügyfeleinknek.

2023-ban új fejezetet nyitottunk a XXL Powering történetében. A márka felvásárlását követően új termékfejlesztésekbe kezdtünk, hogy tovább szélesítsük kínálatunkat és új piacokat hódítsunk meg. Jelenleg olyan új termékeken dolgozunk, mint az XXL Powering For Women, XXL Powering Instant Tea és XXL Powering Instant Coffee. 2024 első negyedévében pedig új pénisznövelő, termékenységfokozó és korai magömlés elleni termékek fejlesztését tervezzük.

Célunk, hogy a XXL Powering márkát és brandet minél szélesebb körben megismertessük, nem csak Magyarországon, hanem az egész Európai Unióban. Hiszünk abban, hogy termékeinkkel hozzájárulhatunk ügyfeleink életminőségének javításához, és folyamatosan törekszünk arra, hogy innovatív és magas minőségű termékeket kínáljunk.